Print Options:

Gluteeniton pannari (keto ja paleo)

Määrä6-kertainenValmisteluaika5 minsPaistoaika15 minsKokonaisaika20 mins

Kunnon aamupalapannarit amerikan tyyliin ovat kieltämätät herkullisia, mutta eivät välttämättä terveellisin vaihtoehto startata päivä. Testaa tämä gluteeniton pannariresepti, joja sopii myös ketogeeniseen- ja paleodieettiin, sillä se sisältää erittäin vähän hiilareita.

Gluteeniton pannari sopii myös paleo- ja ketogeeniseen diettiin

 1 dl hienoa mantelijauhoa
 ¼ dl kookosjauhoa
 Makeutta oman maun mukaan, esim Stevia tai hunaja
 1 tl gluteenitonta leivinjauhetta
 1 dl kookosmaitoa
 5 isoa ulkokanan munaa
 ¼ dl luomu ekstraneitsyt oliiviöljyä, kookosöljyä tai muuta hyvää rasvaa
 1 tl vanilija-aromia tai vaniliinisokeria
 1 hyppysellinen suolaa
1

Vispaa kaikki ainesosat yhteen kulhossa, kunnes ne ovat tasaisia ja lopputulos on tyypillisen lettutaikinan tapaan kuohkea ja juokseva.

2

Kuumenna öljy lettupannussa ja säädä liesi keskilämpöön. Kaada taikina sopivina annoksina kuumalle pannulle ympyröiksi. Kypsennä noin 1,5-2 minuuttia kunnes kuplat alkavat muodostua ja pohja näyttää rapealta. Käännä ja kypsennä vielä 1,5-2 minuuttia kunnes ruskistunut myös toiselta puolelta.

3

Tarjoile pannukakut mieleisesi täytteen kanssa.

Ravintosisältö

Annoksia 6


Määrä annosta kohden
Kalorit 268
% Päivittäisestä suosituksesta *
Rasvoja 23g20%
Hiilihydraatteja 6g6%

Ravintokuitutuja 3g12%
Sokereita 1g
Proteiinia 9g13%

* Päivittäisten arvojen prosenttiosuudet perustuvat 2000 kalorin ruokavalioon. Oma päivittäinen arvo voi olla korkeampi tai pienempi yksilöllisten tavoitteiden ja kalorien tarpeiden mukaan.