Kunnon aamupalapannarit amerikan tyyliin ovat kieltämätät herkullisia, mutta eivät välttämättä terveellisin vaihtoehto startata päivä. Testaa tämä gluteeniton pannariresepti, joja sopii myös ketogeeniseen- ja paleodieettiin, sillä se sisältää erittäin vähän hiilareita.
Vispaa kaikki ainesosat yhteen kulhossa, kunnes ne ovat tasaisia ja lopputulos on tyypillisen lettutaikinan tapaan kuohkea ja juokseva.
Kuumenna öljy lettupannussa ja säädä liesi keskilämpöön. Kaada taikina sopivina annoksina kuumalle pannulle ympyröiksi. Kypsennä noin 1,5-2 minuuttia kunnes kuplat alkavat muodostua ja pohja näyttää rapealta. Käännä ja kypsennä vielä 1,5-2 minuuttia kunnes ruskistunut myös toiselta puolelta.
Tarjoile pannukakut mieleisesi täytteen kanssa.
Annoksia 0
* Päivittäisten arvojen prosenttiosuudet perustuvat 2000 kalorin ruokavalioon. Oma päivittäinen arvo voi olla korkeampi tai pienempi yksilöllisten tavoitteiden ja kalorien tarpeiden mukaan.
Liittymällä uutiskirjeen tilaajaksi, saat käytännön vinkkejä ruokavalioon, hyvinvointiin ja liikuntaan suoraan sähköpostiisi.
Kiitos kun luit 💚
Jaa tämä myös kavereillesi.