Print Options:

Kermainen tonnikalasalaatti kananmunilla

MääräNormaali

Tämä herkulliinen ja kermainen tonnikalasalaatti kananmunilla ja tomaatilla tuo väriä lautaselle ja valmisituu helposti 15 minuutissa.

Kermainen tonnikalasalaatti kananmunalla

 110 g selleriä
 2 kevätsipulia
 150 g tonnikalaa oliiviöljyssä
 175 ml majoneesia
 ½ sitruunan mehu ja kuori
 225 g romaine-salaattia
 1 tl Dijon sinappia
 4 vapaan kanan munaa
 110 g kirsikkatomaatteja
 2 rkl ekstraneitsytoliiviöljyä
 Suolaa ja pippuria
1

Pilko selleri ja kevätsipuli hieinoksi. Lisää keskikokoiiseen kulhoon tonnikalan, sitruunan, majoneesin ja sinapin kanssa. Sekoitia yhteen ja mausta suolalla ja pippurilla.

2

Kiehauta vesii kattiilassa ja lisää munat. Keitän makusi mukaan 5-6 minutia (pehmeät) tai 8-10 minuuttia (kovat). Siirrä kylmään veteen jäähtymään, jotta kuori lähtee helpommin. Halkaise kahtia tai lohkoiksi.

3

Annostele romaine-salaatti lautaselle ja asettele tonnikalaseos ja kananmunat päälle. Lisää tomaatit ja ripottele päälle oliiviöljyä, suolaa ja pippuria.

4

Kokeile munien kanssa jauhettua kuminaa, currya tai paprikamaustetta. Mutta älä unohda suolaa ja pippuria!

Ravintosisältö

1 annoksia

Serving size


Amount per serving
Kalorit992
% Päivittäisestä suosituksesta *
Rasvoja 91g76%
Hiilihydraatteja 6g6%

Ravintokuitutuja 5g18%
Proteiinia 6g

* The % Daily Value (DV) tells you how much a nutrient in a serving of food contributes to a daily diet. 2,000 calories a day is used for general nutrition advice.

Vinkkejä terveellisempään elämään

Liittymällä uutiskirjeen tilaajaksi, saat käytännön vinkkejä ruokavalioon, hyvinvointiin ja liikuntaan suoraan sähköpostiisi.

Kiitos, ollaan yhteydessä!

Pin It on Pinterest

Share This

Kiitos kun luit 💚

Jaa tämä myös kavereillesi.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x