Ruokaisa keto-caesar kanasalaatti

Todellinen keto-salaattiklassikko. Tässä versiossa ei säästellä kastiketta tai parmesanjuustoa!

 300 g kanan rintafilettä
 1 rkl oliiviöljyä
 suolaa ja pippuria
 75 g pekonia
 200 g romaine-salaattia
 30 g raastettua parmesania
Kastike
 125 ml majoneesia
 1 rkl Dijon-sinappia
 ½ sitruunan kuori mehu
 2 rkl raastettua parmesania
 2 rkl hienoksi pilkottua anjovista
 1 valkosipulin kynsi muskattuna tai hienoksi pilkottuna
 suolaa ja pippuria

1

Sekoita kastikkeen ainekset sauvasekoittimella tai vispilällä. Laita jääkaappiin jäähtymään.

2

Lämmitä uuni 200°C. Asettele kanafileet vuokaan tai pellille.

3

Mausta suolalla ja pippurilla, hiero päälle oliiviöljy. Paista kana uunissa noin 20 minuuttia tai kunneks kypsä. Voit myös paistaa kanan pannulla jos tahdot.

4

Paista pekoni rapeaksi. Revi salaatti pohjaksi kahdelle lautaselle. Asettele paistetut kanafileet ja ripottele pekoni päälle.

5

Lusikoi päälle kastiketta ja raastettua parmesania.