Print Options:

Ruokaisa keto-caesar kanasalaatti

Määrä2-kertainenValmisteluaika15 minsPaistoaika20 minsKokonaisaika35 mins

Todellinen keto-salaattiklassikko. Tässä versiossa ei säästellä kastiketta tai parmesanjuustoa!

 300 g kanan rintafilettä
 1 rkl oliiviöljyä
 suolaa ja pippuria
 75 g pekonia
 200 g romaine-salaattia
 30 g raastettua parmesania
Kastike
 125 ml majoneesia
 1 rkl Dijon-sinappia
 ½ sitruunan kuori mehu
 2 rkl raastettua parmesania
 2 rkl hienoksi pilkottua anjovista
 1 valkosipulin kynsi muskattuna tai hienoksi pilkottuna
 suolaa ja pippuria
1

Sekoita kastikkeen ainekset sauvasekoittimella tai vispilällä. Laita jääkaappiin jäähtymään.

2

Lämmitä uuni 200°C. Asettele kanafileet vuokaan tai pellille.

3

Mausta suolalla ja pippurilla, hiero päälle oliiviöljy. Paista kana uunissa noin 20 minuuttia tai kunneks kypsä. Voit myös paistaa kanan pannulla jos tahdot.

4

Paista pekoni rapeaksi. Revi salaatti pohjaksi kahdelle lautaselle. Asettele paistetut kanafileet ja ripottele pekoni päälle.

5

Lusikoi päälle kastiketta ja raastettua parmesania.

Ravintosisältö

Annoksia 2


Määrä annosta kohden
Kalorit 993
% Päivittäisestä suosituksesta *
Rasvoja 86g72%
Hiilihydraatteja 4g4%

Ravintokuitutuja 3g12%
Proteiinia 47g68%

* Päivittäisten arvojen prosenttiosuudet perustuvat 2000 kalorin ruokavalioon. Oma päivittäinen arvo voi olla korkeampi tai pienempi yksilöllisten tavoitteiden ja kalorien tarpeiden mukaan.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x

Vinkkejä terveellisempään elämään

Liittymällä uutiskirjeen tilaajaksi, saat käytännön vinkkejä ruokavalioon, hyvinvointiin ja liikuntaan suoraan sähköpostiisi.

Kiitos, ollaan yhteydessä!

Pin It on Pinterest

Share This

Kiitos kun luit 💚

Jaa tämä myös kavereillesi.