Print Options:

Ruokaisa keto-caesar kanasalaatti

Määrä2-kertainenValmisteluaika15 minsPaistoaika20 minsKokonaisaika35 mins

Todellinen keto-salaattiklassikko. Tässä versiossa ei säästellä kastiketta tai parmesanjuustoa!

 300 g kanan rintafilettä
 1 rkl oliiviöljyä
 suolaa ja pippuria
 75 g pekonia
 200 g romaine-salaattia
 30 g raastettua parmesania
Kastike
 125 ml majoneesia
 1 rkl Dijon-sinappia
 ½ sitruunan kuori mehu
 2 rkl raastettua parmesania
 2 rkl hienoksi pilkottua anjovista
 1 valkosipulin kynsi muskattuna tai hienoksi pilkottuna
 suolaa ja pippuria
1

Sekoita kastikkeen ainekset sauvasekoittimella tai vispilällä. Laita jääkaappiin jäähtymään.

2

Lämmitä uuni 200°C. Asettele kanafileet vuokaan tai pellille.

3

Mausta suolalla ja pippurilla, hiero päälle oliiviöljy. Paista kana uunissa noin 20 minuuttia tai kunneks kypsä. Voit myös paistaa kanan pannulla jos tahdot.

4

Paista pekoni rapeaksi. Revi salaatti pohjaksi kahdelle lautaselle. Asettele paistetut kanafileet ja ripottele pekoni päälle.

5

Lusikoi päälle kastiketta ja raastettua parmesania.

Ravintosisältö

Annoksia 0


Määrä annosta kohden
Kalorit 993
% Päivittäisestä suosituksesta *
Rasvoja 86g72%
Hiilihydraatteja 4g4%

Ravintokuitutuja 3g12%
Proteiinia 47g68%

* Päivittäisten arvojen prosenttiosuudet perustuvat 2000 kalorin ruokavalioon. Oma päivittäinen arvo voi olla korkeampi tai pienempi yksilöllisten tavoitteiden ja kalorien tarpeiden mukaan.

Vinkkejä terveellisempään elämään

Liittymällä uutiskirjeen tilaajaksi, saat käytännön vinkkejä ruokavalioon, hyvinvointiin ja liikuntaan suoraan sähköpostiisi.

Kiitos, ollaan yhteydessä!

Pin It on Pinterest

Share This

Kiitos kun luit 💚

Jaa tämä myös kavereillesi.