Täytetyt muna-juusto paprikat (keto, vhh, gluteeniton)

Nämä täytetyt paprikat ovat helppo aamiainen sellaisenaan tai tarjoiltavaksi viikonlopun brunssilla. Muna ja juusto tekevät lopputuloksesta suussa sulavan ilman ylimääräisiä hiilareita. Sopiii myös gluteenittomaan ruokavalioon.

 4 isoa ulkokanan munaa
 2 isoa punaista paprikaa, halkaistuna siemenet poistettuna
 50 g raastettua juustoa
 20 g ruohosipulia pilkottuna
 suolaa
 pippuria myllystä

1

Lämmitä uuni 200 asteeseen ja valmistele uunipelti leivinpaperilla.

2

Asettele puolitetut paprikat pellille ja paista 15-20 minuuttia kunnes ne ovat kypsyneet hieman pehmeiksi.

3

Laita ruokalusikallinen juustoraastetta jokaisen paprikan pohjalle. Riko muna päälle ja ripottele pintaan suolaa ja pippuria. Lisää toinen ruokalusikallinen juustoa päälle reunoille, niin että keltuaiinen jää näkyviin. Viimeistele hyppysellisellä hienonnettua ruohosipulia.

4

Laita takaisin uuniin 15-20 minuutiksi, kunnes munat ovat kypsyneet omaan makuusi sopiviksi.