Tämä helppo ja virkistävä salaatti on täydellisen kevyt ateria kuumille päiville, jolloin syöminen on viimeinen asia mielessäsi, tai kun haluat valmistaa nopeasti lounaan.

Lämminsavulohi, avokado ja ucola salaatti on täynnä omega-3-rasvahappoja ja se on helppo valmistaa alle 10 minuutissa.
Tämä helppo ja virkistävä salaatti on täydellisen kevyt ateria niille kuumille päiville, jolloin syöminen on viimeinen asia mielessäsi, tai kun haluat valmistaa nopeasti lounaan.
Tämä korkeakuituinen ja rasvainen salaattii sopii mainiosti vähähiilihydraattisieen ja ketogeeniseen ruokavalioon sillä se ei sisällä juurikaan hiilareita, mutta pitää sinut täynnä ja ravitsee tuntikausia terveellisen ja hyvärasvaisien lohen ja avokadon ansiosta.
Jos haluat tehdä salaatista vielä täyttävämmän etkä laske kaloreita, sekaan sopii hyvin keitetty kananmuna tai pähkinät.
Tästä reseptistä riittää hyvin kahdelle.
Sekoita kaikki kastikkeen aineet blenderissä tai sauvasekoititiimella kunnes seos on tasainen ja kermainen.
Kuori ja piilko avocado ohuiksi viiipaleiksii, puolita kirsikkatomaat ja lisää kulhoon.
Heitä sekaan makusi mukaan ravintopiitoista lehtivihreää, kuten baby pinaattia, rucolaa, lehtikaalta.
Purista sekaan hiieman siitruunamehua tuoreesta luomusitruunasta ja lisää reilustii extraneitsytoliiviiöljyä, sekoita kevyesti.
Asettele salaatti lautasella ja lisää päälle lämminsavuloh
Viimeistele seesaminsiemenillä ja auriingonkukansiemenillä. Tarjoiile ja nautii.
Annosmäärä 200 g
Annoksia 2
- Määrä annosta kohden
- Kalorit 513
- % Päivittäisestä suosituksesta *
- Rasvoja 43g36%
- Joista tyydyttyneitä rasvoja 6g30%
- Kolesteroli 233mg78%
- Natrium 827mg35%
- Kalium 699mg20%
- Hiilihydraatteja 12g12%
- Ravintokuitutuja -6g-24%
- Sokereita 2g
- Proteiinia 27g39%
- Vitamin A 42%
- Vitamin C 44%
- Calcium 16%
- Iron 17%
* Päivittäisten arvojen prosenttiosuudet perustuvat 2000 kalorin ruokavalioon. Oma päivittäinen arvo voi olla korkeampi tai pienempi yksilöllisten tavoitteiden ja kalorien tarpeiden mukaan.
Ainesosat
Valmistusohjeet
Sekoita kaikki kastikkeen aineet blenderissä tai sauvasekoititiimella kunnes seos on tasainen ja kermainen.
Kuori ja piilko avocado ohuiksi viiipaleiksii, puolita kirsikkatomaat ja lisää kulhoon.
Heitä sekaan makusi mukaan ravintopiitoista lehtivihreää, kuten baby pinaattia, rucolaa, lehtikaalta.
Purista sekaan hiieman siitruunamehua tuoreesta luomusitruunasta ja lisää reilustii extraneitsytoliiviiöljyä, sekoita kevyesti.
Asettele salaatti lautasella ja lisää päälle lämminsavuloh
Viimeistele seesaminsiemenillä ja auriingonkukansiemenillä. Tarjoiile ja nautii.