Amerikkalainen

Keto-omeletti: Herkullinen ja helppo aamiainenBy Good LifeKeto-omletti on mainio valinta aamiaiseksi tai lounaaksi, kun haluat nauttia herkullisesta ja ravitsevasta ketogeenisestä ateriasta. Tämä omletti on täyteläinen, maukas ja täynnä proteiinia, rasvaa ja kuitua, mikä tekee siitä erinomaisen vaihtoehdon energisoimaan aamuihin. Se on erittäin helppo ja nopea valmistaa, joten voit nauttia siitä kiireisinäkin aamuina. Kinkku ja juusto tuovat mukanaan runsaasti makua, ja raejuusto luo omletille mehevän rakenteen.
Täytetyt muna-juusto paprikat (keto, vhh, gluteeniton)By Good LifeNämä täytetyt paprikat ovat helppo aamiainen sellaisenaan tai tarjoiltavaksi viikonlopun brunssilla. Muna ja juusto tekevät lopputuloksesta suussa sulavan ilman ylimääräisiä hiilareita. Sopiii myös gluteenittomaan ruokavalioon.
Rapeita siipiä ja kermaista parsaaBy Good LifeHerkulinen hitti joka maistuu kaikille ja sitä vamistat helposti isommallekin porukalle! Rapeat siivet helposti uunissa tai pihagrillissä. Kermaisen parsakaalin kera tämä on loistava viikonlopun illallinen.
Täyttävä ja herkullinen keto sieniomelettiBy Good LifeEtsitkö nopeaa ja helppoa tapaa aloittaa päivä? Tämä täyttävä munakas on erittäin terveellinen ja valmistuu muutamassa minuutissa. Tuoreet sienet tekevät siitä herkullisen ja tämä keto-ystävllinen ateria sopii myös lounaaksi tai illallseksi!
Gluteeniton pannari (keto ja paleo)By Good LifeKunnon aamupalapannarit amerikan tyyliin ovat kieltämätät herkullisia, mutta eivät välttämättä terveellisin vaihtoehto startata päivä. Testaa tämä gluteeniton pannariresepti, joja sopii myös ketogeeniseen- ja paleodieettiin, sillä se sisältää erittäin vähän hiilareita.

Vinkkejä terveellisempään elämään

Liittymällä uutiskirjeen tilaajaksi, saat käytännön vinkkejä ruokavalioon, hyvinvointiin ja liikuntaan suoraan sähköpostiisi.

Kiitos, ollaan yhteydessä!

Pin It on Pinterest

Share This